Lirik Lagu Manthous – Ojo Lamis Lyrics

Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung prasojo nimas,
Ora agawe cuwo

Tansah ngugemi tresnamu wingi
Jebul amung lamis
Koyo ngenteni thukuling jamur
Ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo amung lamis
Kang uwis dadine banjur didis

Akeh tulodo kang demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji ngendi kang suci
Tanggung biso mukti

reff :

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo amung lamis
Kang uwis dadine banjur didis

Akeh tulodo kang demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji ngendi kang suci
Tanggung biso mukti

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Manthous lyrics

Bagikan Lirik Lagu Manthous – Ojo Lamis Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google