Lirik Lagu Manthous – Nyidam Sari Lyrics

Upomo sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Upomo sliramu margi wong manis,
Aku kang bakal nglewati

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetia ning ati
Tansah kumantil ning netro rinoso
keroso rasaning ndriyo

http://meliriklagu.com

Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise aduh
Dadi ati selawase

Naliko niro ing ndalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
Lha kae lintange mlaku

reff :
kembali ke atas…..

Lihat kumpulan Lirik Lagu Manthous lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Manthous – Nyidam Sari Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.