Lirik Lagu Manthous – Mbah Dukun Lyrics

Permisi mbah kulo nuwun
Nopo ngriki daleme mbah mangun
Sing kondhang dados dukun
Tetombo mesti mantun
Gadhah putri namine atun

Kulo mriki mbah
Estu badhe pados jampi
Jampi wuyung sanes jampi wudun
Pripun mbah pripun
Mbah dukun ampun terus ngelamun

Keng putro atun mbah
Kados kulo nggih purun
mesthi…enggal mantun

reff :

Permisi mbah, si mbah dukun
Trima kasih alias matur nuwun
Sakit kulo pun mantun
Diparingi atun
Sak niki kersane kepripun

Kulo niki mbah
Anake wong tani yutun
Sugih beras sugih pantun
Pripun mbah, pripun
Mbah dukun ampun ampun terus ngelamun

Duh aduh aduh ampun mbah
Niki tumbasanipun
Andhuk kaleh sabun

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Manthous lyrics

Bagikan Lirik Lagu Manthous – Mbah Dukun Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google