Lirik Lagu Manthous – Getun Lyrics

Getunku setahun
Ning ati gelo rasane kuciwo
Sithik-sithik mung ngalamun
Anelongso rino klawan wengi

Gumunku setahun yeng lagi bingung
Soyo tambah bingung
Iwak grameh pangan welut
Piye maneh wis bareng kebacut

Pripun kepriben…
Koor : Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge

Nambahi bingung
Jarene wong gethun
yen digeged mboten mantun mantun

Sinten sing purun kersane mantun
Ngge tombo ngalamun
Getunku nganti setahun
Ampun ampun trimah sakit wudun

reff :

Pripun kepriben…
Koor : Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge

Nambahi bingung
Jarene wong gethun
Yen digeged mboten mantun mantun

Sinten sing purun kersane mantun
Ngge tombo ngalamun
Getunku nganti setahun
Aduh ampun trimah sakit wudun

Lihat kumpulan Lirik Lagu Manthous lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Manthous – Getun Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Manthous, chord gitar atau kord kunci gitar Manthous, link 4shared free download gratis mp3 Manthous – Getun gratis dan download gratis ringtone midi lagu Manthous dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.