Lirik Lagu Manthous feat Sunyahni – Setyo Tuhu Lyrics

(bowo)
Pamin..taku..nimas..sido asih..
Atuh trun..tut..tansah..reruntungan..
Ing sarino.. sawe..ngine..
Datan genggang sak ram..but..
Lamun.. atuh.. caketing a..ti..
Yen.. cedak tansah mu..lat..sido..setuhu..
Benjo..mimin..lan mintuno..
Yo ning..mas.. barengan netepi.. wajib..
Sido asih.. be..bra..yan..

pr :
Aku kang setyo satuhu
Wit biyen nganti saiki
Bebasane peteng
Kebakal ono suminar

Andiko pangayomanku
Lahir batin tuwus nyoto
Mung sajake andiko
Semune kurang reno

Tondho yekti
Kaseksene rikalane
Ngangkat awrat
Mlampah tebih kedah nesu

Mugyantuk berkahing widi
Andiko mung tansah nimbang
Payuwunku sedyo kulo
Tansah anglam-lami

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Manthous lyrics

Bagikan Lirik Lagu Manthous feat Sunyahni – Setyo Tuhu Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google