Lirik Lagu Manthous feat Ami D – Sakit Rindu Lyrics

PR :
Luwih becik loro untu
Daripada sirahe ngelu
Sakit cinta sakit rindu

Yen wengi ora biso turu
Yen awan ra doyan mangan
Amargo tansah kelingan

LK :
Betul kowe betul kandamu,
cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu

Rino wengi dadi impenku
Wani sumpah opo njalukmu
Bocah ayu, jok ngguya-ngguyu

PR : Lali anak lali bojo
LK : Lali wayah lali petung

PR : Rasane wong lagi gandrung
Pilih mbacut opo pilih wurung

LK :Yen wurung tak trimo trimo nggantung

PR :
Malaria opo malarindu
sedino kok rasane sewindu
Ning awak marakke kuru

Numpak dokar mlakuning ngulon
Wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon

LK :
Waduh bapak waduh biyung
anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung

Iwak cucut mlebu ning karung
Kebacut alias kadung
Ngentekke sawah, ngentekke kampung

reff :
kembali ke atas…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Manthous lyrics

Bagikan Lirik Lagu Manthous feat Ami D – Sakit Rindu Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google