Lirik Lagu Manthous – Esemu Lyrics

Suwe ora ketemu, cah ayu
Gawe kangening atiku
Tak suwun rinten lan dalu
Pamujiku manggiho rahayu

Lha piye genah-genahe, yo kene
Tak anti-anti kabare
Ora esuk ora sore
Mung kelingan sak solah bawane

*)
Nadyan mung krungu swarane
Opo maneh yen nyawang eseme
Bebasan segoro madu
Kalah manis..sing manis pancen esemmu

Iba bungahing ati, cah manis
Antuk nugrahaning Gusti
Ora mung jroning impenku
Bisa nyanding sliramu, cah ayu

reff :
kembali ke *)

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Manthous lyrics

Bagikan Lirik Lagu Manthous – Esemu Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google