Lirik Lagu Manthous – Bengawan Sore Lyrics

Neng pinggiring bengawan
Tansah setyo ngenteni sliramu
Eling-eling jamane semono
Wus ndungkap pitung ketigo

Neng pinggiring bengawan
Saben-saben mung tansah kelingan
Wus prasetyo ing janji kang suci
Ing lahir terusing ati

Sanadyan koyo ngopo manungso
Mung biso ngreko lan njongko
Gusti kang paring idi lan pesti
Kito sak dermo nglampahi

Neng pinggiring bengawan
Wayah sore tan soyo kelingan
Gawang-gawang esemmu cah ayu
Gawe sedihing atiku

reff :
kembali ke atas…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Manthous lyrics

Bagikan Lirik Lagu Manthous – Bengawan Sore Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google