Artis / Film / Daerah: Mus Mulyadi
Judul Lagu: Rungokno Cah Ayu
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Mus Mulyadi Rungokno Cah Ayu

Rungokno cah ayu, iki kabeh kandhaku
Pancen aku tresno, ora ono wong liyo
Yen kowe percoyo, gek enggal tampanono
Tresnoku mung siji, tumeko jroning ati

Ngertio cah ayu, rasaning pikirku
Yo opo tresnaku, nyang sliramu
Yen wengi tak impi, yen awan kelingan
Nganti kiamat, tak enteni

Mulane cah ayu, enggal maturo ibu
Kerso opo ora, duwe mantu awakku

reff :
Ngertio cah ayu, rasaning pikirku
Yo opo tresnaku, nyang sliramu
Yen wengi tak impi, yen awan kelingan
Nganti kiamat, tak enteni

Mulane cah ayu, enggal maturo ibu
Kerso opo ora, duwe mantu awakku

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Rungokno Cah Ayu yang dipopulerkan oleh Mus Mulyadi belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.