Artis / Film / Daerah: Mus Mulyadi
Judul Lagu: Rondo Ngarep Omah
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Mus Mulyadi Rondo Ngarep Omah

Ono rondo manggon ngarep omahku
Yen ‘ruh aku, deweke ngguya-ngguyu
Yen dheke ngerti aku namatke
Carane mlaku soyo digawe-gawe

*)
Kiro-kiro umure seket pitu
wis meh podho karo yuswane ibu
Aku ra ngerti opo karepe
saben sore aku dikirimi roti

Suwe-suwe atiku
Soyo mundak bingung
Kudu-kudu
Kepingin nyang omahe

Kok ndilalah ibu pirso kabehe
saben teko rotine dibalekke
Atiku tentrem koyo adate
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe

reff :
kembali ke *)

Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe [2X]

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Rondo Ngarep Omah yang dipopulerkan oleh Mus Mulyadi belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.