Lirik Lagu Mus Mulyadi – Rondo Ngarep Omah Lyrics

Ono rondo manggon ngarep omahku
Yen ‘ruh aku, deweke ngguya-ngguyu
Yen dheke ngerti aku namatke
Carane mlaku soyo digawe-gawe

*)
Kiro-kiro umure seket pitu
wis meh podho karo yuswane ibu
Aku ra ngerti opo karepe
saben sore aku dikirimi roti

Suwe-suwe atiku
Soyo mundak bingung
Kudu-kudu
Kepingin nyang omahe

Kok ndilalah ibu pirso kabehe
saben teko rotine dibalekke
Atiku tentrem koyo adate
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe

reff :
kembali ke *)

Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe [2X]

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Mus Mulyadi lyrics

Bagikan Lirik Lagu Mus Mulyadi – Rondo Ngarep Omah Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google