Lirik Lagu Manthous – Yen Ing Tawang Ono Lintang Lyrics

Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling, cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang-lintang ngiwi-iwi, nimas
Tresnaku sundhul wiyati

Dek semono
Janjimu disekseni
Mega kartiko
Kairing roso tresno asih

Yen ing tawang ono lintang, wong ayu
Rungokno tangising ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Kembali ke atas….

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Manthous lyrics

Bagikan Lirik Lagu Manthous – Yen Ing Tawang Ono Lintang Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google