Artis / Film / Daerah: Manthous
Judul Lagu: Potretmu
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Manthous Potretmu

Iki potretmu, kang dak tompo bareng lan layangmu
Bungahing ati, ora koyo ing naliko iku
Margo potretmu, biso gawe ayeme atiku
Tansah sumanding ora pisah soko ing tanganku

Yen dak sawang, dasar ayu pancen isih timur
Kiro kiro antarane yuswo pitulikur

Banget kagetku, bareng aku ketemu sliramu
Anggonmu potret, lawase wus ono telung windu

reff :

Yen dak sawang, dasar ayu pancen isih timur
Kiro kiro antarane yuswo pitulikur

Banget kagetku, bareng aku ketemu sliramu
Anggonmu potret, lawase wus ono telung windu

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Potretmu yang dipopulerkan oleh Manthous belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.