Artis / Film / Daerah: Manthous
Judul Lagu: Getun
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Manthous Getun

Getunku setahun
Ning ati gelo rasane kuciwo
Sithik-sithik mung ngalamun
Anelongso rino klawan wengi

Gumunku setahun yeng lagi bingung
Soyo tambah bingung
Iwak grameh pangan welut
Piye maneh wis bareng kebacut

Pripun kepriben…
Koor : Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge

Nambahi bingung
Jarene wong gethun
yen digeged mboten mantun mantun

Sinten sing purun kersane mantun
Ngge tombo ngalamun
Getunku nganti setahun
Ampun ampun trimah sakit wudun

reff :

Pripun kepriben…
Koor : Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge

Nambahi bingung
Jarene wong gethun
Yen digeged mboten mantun mantun

Sinten sing purun kersane mantun
Ngge tombo ngalamun
Getunku nganti setahun
Aduh ampun trimah sakit wudun

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Getun yang dipopulerkan oleh Manthous belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.