Lirik Lagu Lilin Herlina – Ilat Tanpo Balung Lyrics

Panas mongso ketigo
Wawas sing tak kroso
Tiwas aku teko
Mbok tinggal lungo
Tegane atimu ninggalake aku
Kebangeten kebangeten awakmu

Bareng sing tak rasake
Ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku
Mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku
Aku ngoyak awakmu
Tulung entenono aku

Reff :

Opo ra kelingan
Biyen kuwe kuwi sopo
Loro tak obati
Bareng mari kowe lali

Paribasan peksi
Mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi
Sak tenane aku ngerti

Ilat tanpo balung
Wis ditulung malah menthung
Sak karepmu tutukno lakumu

Reff :

Bareng sing tak rasake
Ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku
Mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku
Aku ngoyak awakmu
Tulung entenono aku

Reff :

Opo ra kelingan
Biyen kuwe kuwi sopo
Loro tak obati
Bareng mari kowe lali

Paribasan peksi
Mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi
Sak tenane aku ngerti

Ilat tanpo balung
Wis ditulung malah menthung
Sak karepmu tutukno lakumu
Sak karepmu tutukno lakumu

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Lilin Herlina lyrics

Bagikan Lirik Lagu Lilin Herlina – Ilat Tanpo Balung Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google