Lirik Lagu Kustian – Budak Jalanan Lyrics

Ceuk batur mah
Kuring teh budak jalanan
Gawe ukur ngamen
Dina kandaraan
Sabenerna hate ngarasa nalangsa
Puguh hirup ragap taya
Kolot teu apal dirupa
Jeung deui duka di mana

Mun panas….
Kapanasan…
Mun hujan…
Kahujanan…

Mun reup peuting ngadon sare di emperan
Da puguh hirup di jalan
Hanteu boga petempatan
Pikeun pangbalikan

Timana…timana.. atuh timana
Diri kuring timana atuh asalna
Kumaha…kumaha.. atuh kumaha
Diri kuring na kumaha mimitina
Ya Allah paparin abdi pituduh
Na dimana kolot abdi teh ayeuna..

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Kustian lyrics

Bagikan Lirik Lagu Kustian – Budak Jalanan Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google