Lirik Lagu Ki Narto Sabdo – Kelinci Ucul Lyrics

ngubengi kutho sateruse,
ing ndeso ndeso
mergo aku anggoleki sing tak tresnani,
kelinciku ucul

lungo mengetan, suroboyo,
terus nyang mbali,
mengulon lungo nyang mbandung,
ora ketemu,
terus aku nyang jakarta,

jebul ora ketemu,
adhuh kelinciku,
ojo mbletho aku,
terus bali, nyang semarang,
kelinciku wus ono kandang

lan jebulane grusa grusu,
keburu nepsu,
wekasane montang manting,
ragade akeh,
aku dhewe kang kebanting

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Ki Narto Sabdo lyrics

Bagikan Lirik Lagu Ki Narto Sabdo – Kelinci Ucul Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google