Artis / Film / Daerah: Indah Andarini
Judul Lagu: Geden Rumangsan
Jenis Konten: Lirik Lagu
Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Geden Rumangsan yang dipopulerkan oleh Indah Andarini belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.

Lirik Lagu Indah Andarini Geden Rumangsan

Ojo dumeh, aku so gelem guyon
Saben-saben, kowe dolan omahku
Geguyonan lan noto kertu cekian,
Tumrap aku iku mau kekancan..

Wiwit mbiyen mulo aku wis ngiro,
Nanging kowe sing gegeden rumongso,
Dumeh katone gampang, nanging kosok-baline..

Aku emoh, aku gemang, ojo gelo atimu..
Aku emoh, aku gemang
Mundhak ngganggu nggone podo sinau..

Wiwit mbiyen mulo aku wis ngiro,
Nanging kowe sing gegeden rumongso,
Dumeh katone gampang, nanging kosok-baline..

reff :
kembali ke atas..ojo dumeh,ati…

Advertisment ad adsense adlogger