Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) – Subokastowo Lyrics

Subomanggolo wis katon kledang kledang nderekake pinanganten kekalih
lakune gagah wicaksono
ora mokal akeh poro wanito sing kepincot karo deweke
Putri domas cacah sewu sing ayu-ayu
di tambah gandek kekembaran sing katon ganteng koyo rono karno
ngeterake lakune pinanganten kekalih

Lihat kumpulan Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) – Subokastowo Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.