Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) – Subokastowo Lyrics

Subomanggolo wis katon kledang kledang nderekake pinanganten kekalih
lakune gagah wicaksono
ora mokal akeh poro wanito sing kepincot karo deweke
Putri domas cacah sewu sing ayu-ayu
di tambah gandek kekembaran sing katon ganteng koyo rono karno
ngeterake lakune pinanganten kekalih

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) lyrics

Bagikan Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) – Subokastowo Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google