Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) – Sapu Tanganmu Lyrics

Iki sapu tanganmu
Gondo arum kanggo pengilingku
Kembang mlati mung sawiji
Tur dadi ati rino lan wengi

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Tak pujo puji gunane
Dadi lambange prasane
O..i..e..o..i..e…

Nadyan aduh nyelak tuluh
Nanging caket jroning ati
Wohing aren silo
Ojo ngejur podo

Mbok yo eling prasetyamu sepisanan
Ki lho iki sapu tanganmu
Tansah dadi tali katresnanmu
Lerwo alit mungsilo kang ndak anti anti

reff :
Iki sapu tanganmu
Gondo arum kanggo pepilingku
Kembang mlati mung sawiji
Tur dadi ati rino lan wengi

Tak pujo puji gunane
Dadi lambange prasane
O..i..e..o..i..e…

Nadyan aduh nyelak tuluh
Nanging caket jroning ati
Wohing aren silo
Ojo ngejur podo

Mbok yo eling prasetyamu sepisanan
Ki lho iki sapu tanganmu
Tansah dadi tali katresnanmu
Lerwo alit mungsilo kang ndak anti anti

kembali ke reff :

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) – Sapu Tanganmu Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Group Campursari Gunung Kidul (CSGK), chord gitar atau kord kunci gitar Group Campursari Gunung Kidul (CSGK), link 4shared free download gratis mp3 Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) – Sapu Tanganmu gratis dan download gratis ringtone midi lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.