Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) – Sapu Tanganmu Lyrics

Iki sapu tanganmu
Gondo arum kanggo pengilingku
Kembang mlati mung sawiji
Tur dadi ati rino lan wengi

Tak pujo puji gunane
Dadi lambange prasane
O..i..e..o..i..e…

Nadyan aduh nyelak tuluh
Nanging caket jroning ati
Wohing aren silo
Ojo ngejur podo

Mbok yo eling prasetyamu sepisanan
Ki lho iki sapu tanganmu
Tansah dadi tali katresnanmu
Lerwo alit mungsilo kang ndak anti anti

reff :
Iki sapu tanganmu
Gondo arum kanggo pepilingku
Kembang mlati mung sawiji
Tur dadi ati rino lan wengi

Tak pujo puji gunane
Dadi lambange prasane
O..i..e..o..i..e…

Nadyan aduh nyelak tuluh
Nanging caket jroning ati
Wohing aren silo
Ojo ngejur podo

Mbok yo eling prasetyamu sepisanan
Ki lho iki sapu tanganmu
Tansah dadi tali katresnanmu
Lerwo alit mungsilo kang ndak anti anti

kembali ke reff :

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) lyrics

Bagikan Lirik Lagu Group Campursari Gunung Kidul (CSGK) – Sapu Tanganmu Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google