Lirik Lagu Es Lilin (Lagu Daerah Jawa Barat) Lyrics

Es lilin mah didorong-dorong
dibantun mah dibantun ka Sukajadi
abdi isin ceuceu samar kaduga
sok sieun mah aduuh henteu ngajadi

Es lilin mah ceuceu buatan Bandung
dicandakna geuningan ka Cipaganti
abdi isin jungjunan duh bararingung
sok inggis mah aduuh henteu ngajadi

Itu saha dunungan nu nungtun munding
digantelan geuning ku saputangan
itu saha dunungan ku ginding teuing
sing horeng mah aduh geuning jungjunan

Es lilin mah ceuceu dikalapaan
raosna mah geuningan kabina-bina
abdi alim dunungan paduduaan
sok sieun mah dibantun kamana-mana

Kamana mah dunungan ngaitkeun cingcin
ka kaler mah aduuh katojo bolat
kamana mah dunungan ngaitkeun pikir
sakieu mah aduuh panas hatena

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Jawa Barat lyrics

Bagikan Lirik Lagu Es Lilin (Lagu Daerah Jawa Barat) Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google