Lirik Lagu Erwin Mareta (Sarey Dut) – Ngamen 66 (Gedange Pakde) Lyrics

Wong wedok saiki pinter-pinter yen moles pipi
Alis dibentuk bulan, idepe idep gawean
Rambut dipotong lanang jarene jaman kemajuan
Opo maneh semiran hei jarene nuruti jaman

Arek wedok jaman saiki yo mas yo
Lek pacaran sak dalan-dalan
Arek wedok jaman saiki yo buk yo
Lek pacaran lali nang sholate

Sholatulloh salahe wong tuwo
Njaluk rabi ra dirabino
Budhal lungo nang suroboyo
Mulih nang deso wes mbobot songo

Ngono-ngono salahmu dhewe
Ora manut nang wong tuwone
Kenek opo wetengmu gede
Kenek gedhange pakde

Wong wedok saiki pinter-pinter yen moles pipi
Alis dibentuk bulan, idepe idep gawean
Rambut dipotong lanang jarene jaman kemajuan
Opo maneh semiran hei jarene nuruti jaman

Arek wedok jaman saiki yo mas yo
Lek pacaran sak dalan-dalan
Arek wedok jaman saiki yo buk yo
Lek pacaran lali nang sholate

Sholatulloh salahe wong tuwo
Njaluk rabi ra dirabino
Budhal lungo nang suroboyo
Mulih nang deso wes mbobot songo

Ngono-ngono salahmu dhewe
Ora manut nang wong tuwone
Kenek opo wetengmu gede
Kenek gedhange pakde

Wong wedok saiki pinter-pinter yen moles pipi
Alis dibentuk bulan, idepe idep gawean
Rambut dipotong lanang jarene jaman kemajuan
Opo maneh semiran hei jarene nuruti jaman

Arek wedok jaman saiki yo mas yo
Lek pacaran sak dalan-dalan
Arek wedok jaman saiki yo buk yo
Lek pacaran lali nang sholate

Sholatulloh salahe wong tuwo
Njaluk rabi ra dirabino
Budhal lungo nang suroboyo
Mulih nang deso wes mbobot songo

Ngono-ngono salahmu dhewe
Ora manut nang wong tuwone
Kenek opo wetengmu gede
Kenek gedhange pakde

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Erwin Mareta (Sarey Dut) lyrics

Bagikan Lirik Lagu Erwin Mareta (Sarey Dut) – Ngamen 66 (Gedange Pakde) Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google