Lirik Lagu Erwin Mareta (Sarey Dut) – Ngamen 66 (Gedange Pakde) Lyrics

Wong wedok saiki pinter-pinter yen moles pipi
Alis dibentuk bulan, idepe idep gawean
Rambut dipotong lanang jarene jaman kemajuan
Opo maneh semiran hei jarene nuruti jaman

Arek wedok jaman saiki yo mas yo
Lek pacaran sak dalan-dalan
Arek wedok jaman saiki yo buk yo
Lek pacaran lali nang sholate

Sholatulloh salahe wong tuwo
Njaluk rabi ra dirabino
Budhal lungo nang suroboyo
Mulih nang deso wes mbobot songo

Ngono-ngono salahmu dhewe
Ora manut nang wong tuwone
Kenek opo wetengmu gede
Kenek gedhange pakde

Wong wedok saiki pinter-pinter yen moles pipi
Alis dibentuk bulan, idepe idep gawean
Rambut dipotong lanang jarene jaman kemajuan
Opo maneh semiran hei jarene nuruti jaman

Arek wedok jaman saiki yo mas yo
Lek pacaran sak dalan-dalan
Arek wedok jaman saiki yo buk yo
Lek pacaran lali nang sholate

http://meliriklagu.com

Sholatulloh salahe wong tuwo
Njaluk rabi ra dirabino
Budhal lungo nang suroboyo
Mulih nang deso wes mbobot songo

Ngono-ngono salahmu dhewe
Ora manut nang wong tuwone
Kenek opo wetengmu gede
Kenek gedhange pakde

Wong wedok saiki pinter-pinter yen moles pipi
Alis dibentuk bulan, idepe idep gawean
Rambut dipotong lanang jarene jaman kemajuan
Opo maneh semiran hei jarene nuruti jaman

Arek wedok jaman saiki yo mas yo
Lek pacaran sak dalan-dalan
Arek wedok jaman saiki yo buk yo
Lek pacaran lali nang sholate

Sholatulloh salahe wong tuwo
Njaluk rabi ra dirabino
Budhal lungo nang suroboyo
Mulih nang deso wes mbobot songo

Ngono-ngono salahmu dhewe
Ora manut nang wong tuwone
Kenek opo wetengmu gede
Kenek gedhange pakde

Lihat kumpulan Lirik Lagu Erwin Mareta (Sarey Dut) lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Erwin Mareta (Sarey Dut) – Ngamen 66 (Gedange Pakde) Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.