Lirik Lagu Eny Sagita – Taline Asmoro Lyrics

Ho ho ho ho…, hm hm hm hm…
Ho uow ho uow,ho…

Opo salahku nganti kowe ninggalke aku,
Tanpo sebab, alasan dadi karepmu
Tega ning ati, medhotke taline asmoro
Opo pancen, wis ono wanito liyo..

Loro ati atiku loro,
Tansah soyo, keronto ronto
Roso iki, tetep jroning dodo
Kowe uwis bedo..

Tumetesing iluhku,
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe, lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso,
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwis cidro, dadi sumpah setiamu..

reff :
Opo salahku nganti kowe ninggalke aku,
Tanpo sebab, alasan dadi karepmu
Tega ning ati, medhotke taline asmoro
Opo pancen, wis ono wanito liyo..

Loro ati atiku loro,
Tansah soyo, keronto ronto
Roso iki, tetep jroning dodo
Kowe uwis bedo..

Tumetesing iluhku,
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe, lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso,
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwis cidro, dadi sumpah setiamu..

Tumetesing iluhku,
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe, lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso,
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwis cidro, dadi sumpah setiamu..

Ho ho ho ho…, hm hm hm hm…
Ho uow ho uow,ho…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Eny Sagita lyrics

Bagikan Lirik Lagu Eny Sagita – Taline Asmoro Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google