Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 7 Lyrics

Aku iki pancen dadi wong ra nduwe
Awit cilik aku ditinggal ibuku
Petang wulan dudo bapakku rabi maneh
Entok mbok rondo sing bokonge semlohe

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Bapakku luwih sayang karo bojone
Ketimbang karo aku anakke dewe
Bapak lali pangan, lali sandanganku
Bapak tego ra mikir sekolahku

Mugo mugo bapakku ndang elingo
Mugo mugo bapakku ndang ngertio
Aku ning kene keloro-loro
Kepingin sambat nanging karo sopo

Aku ora njaluk dunyo lan brono
Sing tak jaluk kasih sayang wongtuo

Sak bendino mangan nggolek dewe
Panas udan aku tetep nekat ae

Ning bis kota kuwi dadi kantorku
Emper toko sing dadi istanaku

reff :
kembali ke atas..aku iki pancen…

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Eny Sagita lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 7 Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Eny Sagita, chord gitar atau kord kunci gitar Eny Sagita, link 4shared free download gratis mp3 Eny Sagita – Ngamen 7 gratis dan download gratis ringtone midi lagu Eny Sagita dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.