Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 6 (Kathok Suwek) Lyrics

moto merem raiso melek jarene keno belek
sekolahe dhuwur dhuwur nyambut gawe pancen angel
jebul malah ngamen

ono kadal jare tekek tangine merem melek
simbah lagi menek e kathoke suwek
tak rewangi golek recek, golek duwek soko cepek
jebul malah dinyek

pakde mbokde sampeyan opo ngeyek
kulo ngamen ditanggap dudo tuwek
matur suwun diparingi cepek
nopo maleh gambar kethek rambute entek

pakde mbokde sampeyan opo ndelok
kulo ngamen ditanggap bakul klopo
matur suwun diparingi dungo
nopo maleh dipek mantu putumu sing joko

sing maringi tak dongakno slamet
sing ora maringi tak dongakno pilek
sing etok etok turu tak dongakno lemu koyok sapiku

moto merem raiso melek jarene keno belek
sekolahe dhuwur dhuwur nyambut gawe pancen angel
jebul malah ngamen

ono kadal jare tekek tangine merem melek
simbah lagi menek e kathoke suwek
tak rewangi golek recek, golek duwek soko cepek
jebul malah dinyek

pakde mbokde sampeyan opo ngeyek
kulo ngamen ditanggap dudo tuwek
matur suwun diparingi cepek
nopo maleh gambar kethek rambute entek

pakde mbokde sampeyan opo ndelok
kulo ngamen ditanggap bakul klopo
matur suwun diparingi dungo
nopo maleh dipek mantu putumu sing joko

sing maringi tak dongakno slamet
sing ora maringi tak dongakno pilek
sing etok etok turu tak dongakno lemu koyok sapiku

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Eny Sagita lyrics

Bagikan Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 6 (Kathok Suwek) Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google