Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 5 Lyrics

Tak sawang sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ngganteng nganggo klambi abang

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Yen ra kleru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku mlaku karo ngguya ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngrasakno
Pacaran karo wong kertosono
Nggantenge koyo arjuno
Esemane koyo raden gatutkoco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan [preeettttt]

Cah ngganteng, ojo sumelang
Melu aku, tak jak ngamen neng prapatan
Njaluk HP mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

reff :
kembali ke atas..tak sawang sawang…

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Eny Sagita lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 5 Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Eny Sagita, chord gitar atau kord kunci gitar Eny Sagita, link 4shared free download gratis mp3 Eny Sagita – Ngamen 5 gratis dan download gratis ringtone midi lagu Eny Sagita dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.