Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 5 Lyrics

Tak sawang sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ngganteng nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku mlaku karo ngguya ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngrasakno
Pacaran karo wong kertosono
Nggantenge koyo arjuno
Esemane koyo raden gatutkoco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan [preeettttt]

Cah ngganteng, ojo sumelang
Melu aku, tak jak ngamen neng prapatan
Njaluk HP mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

reff :
kembali ke atas..tak sawang sawang…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Eny Sagita lyrics

Bagikan Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 5 Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google