Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 2 Lyrics

Mak, iki anakmu prawan
Wiwit cilik ono ing perantoan
Melu ngewangi ning kantin sekolahan
Telung sasi mak aku urung bayaran

Makbul ampoh mandi tenan
Diijabahi marang gusti pangeran
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Nduwe pisan diece karo kancane

Eling eling manungso bakale mati
Yen wis mati
Dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

Ono kubur iku akeh pendhoso
Ulo klabang kolojengking podo moro
Ono setan membo-membo dadi prawan
Benno krasan ning ono kuburan

Ning akherat ora ono montor liwat
Ning akherat ora ono sego berkat
Ning akherat ora ono mejo bilyard
Onone godhone moloikat

reff :
Sak sugih,
Sugihe uwong mesti ono mlarate
Sak mlarat,
Mlarate uwong mesti ono celengane

Mangkane golek bojo, ojo mandhang rupo
Rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
Mangkane golek bojo, ojo mandhang bondho
Sing penting, ora ngenteni warisan morotuo

Kowe pancen keren sir
Koyo bekas pacarku biyen
Eman eman tenan
Kerenmu mung kanggo obralan

Ngobral ngobral janji sir
Durung mesti uripmu mulyo
Mulo aku wis kondo
Melu aku urip ning ndeso

[Ngewangi nggawe boto]
[Menek klopo nyeblok bongko]

reff :
kembali ke atas…mak iki anakmu…

Lihat kumpulan Lirik Lagu Eny Sagita lyrics

Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 2 Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Eny Sagita, chord gitar atau kord kunci gitar Eny Sagita, link 4shared free download gratis mp3 Eny Sagita – Ngamen 2 gratis dan download gratis ringtone midi lagu Eny Sagita dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.