Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 2 (Versi Rock) Lyrics

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

mak dongamu mandhi tenan
dingijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono eni liwat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh-sugihe wong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandang rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandang bondo
seng penting ora ngenteni warisan morotuwo

kowe pancen keren le koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
obral-obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu ’pakmu mulih nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

http://meliriklagu.com

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
dingijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono eni liwat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh-sugihe wong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandang rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandang bondo
seng penting ora ngenteni warisan morotuwo

kowe pancen keren le koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
ngobral-obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu ’pakmu urip nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Eny Sagita lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 2 (Versi Rock) Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Eny Sagita, chord gitar atau kord kunci gitar Eny Sagita, link 4shared free download gratis mp3 Eny Sagita – Ngamen 2 (Versi Rock) gratis dan download gratis ringtone midi lagu Eny Sagita dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.