Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 1 Lyrics

Dino iki mujur tenan
Aku ngamen ning njero bis bisan
Penumpange longgar tenan
Supire gal ugalan
Aku tibo jempalikan
Neng pojokan

Arek ayu klambu ungu(abang)
Cukuran lanang, semiran abang
Alise nanggal sepisan
Idepe pasangan
Sayang untumu bathikan
Kopi lambada

Iku ngunu ra sepiro nda
Ibarat aku nduwe konco
Lagake koyo jutawan
Ngalor ngidul nggowo koran
Tibakno gendeng anyaran
Ditapok setan

Iku ngunu ra sepiro kang
Ibarat aku nduwe tonggo
Areke ayu temenan
Jarang metu neng embongan
Tibakno meteng rong ulan
Merek ojekan

Uger arane
Gerbongan iku julukane
Wedokane lemu lemu
Dioyen ngguya ngguyu
Alamak…
Dioyen ngguya ngguyu

reff :

kembali ke atas..dino iki…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Eny Sagita lyrics

Bagikan Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 1 Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google