Lirik Lagu Emha Ainun Nadjib – Tombo Ati Lyrics

Tombo ati iku ono limang perkoro

Kaping pisan moco Qur’an sakmaknane
Kaping pindo Sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat weteng iro engkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe

Salah sakwijine sopo biso ngelakoni
Insya Allah Gusti Pangeran ngijabahi

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Emha Ainun Nadjib lyrics

Bagikan Lirik Lagu Emha Ainun Nadjib – Tombo Ati Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google