Lirik Lagu Emha Ainun Nadjib – Tombo Ati Lyrics

Tombo ati iku ono limang perkoro

Kaping pisan moco Qur’an sakmaknane
Kaping pindo Sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat weteng iro engkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe

http://meliriklagu.com

Salah sakwijine sopo biso ngelakoni
Insya Allah Gusti Pangeran ngijabahi

Lihat kumpulan Lirik Lagu Emha Ainun Nadjib lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Emha Ainun Nadjib – Tombo Ati Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.