Artis / Film / Daerah: Ervinna
Judul Lagu: Ibo Senenge
Jenis Konten: Lirik Lagu
Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Ibo Senenge yang dipopulerkan oleh Ervinna belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.

Lirik Lagu Ervinna Ibo Senenge

YEN TAK PIKIR ATIKU DADI KEDUWUNG,
MBIYEN NATE KENAL KARO PRIYO BANDUNG,
YEN KELINGAN IBO SENENGE ATIKU,
SORE-SORE, MLAKU-MLAKU BEBARENGAN..

UWIS SUWE ANGGONKU OLEH NGENTENI,
NANGING KANYATANE ORA ONO KABARE,
SAIKI DEWEK’E WIS ONO SING NDUWE,
WANITO AYU, SING DADI PILIHANE..

NALIKO LULUS SEKOLAH CAH LORO,
DEWEK’E NEMBUNG NGAJAK OMAH-OMAH,
AWAKKU ADEM PANAS SAK KABEHE,
AMARGONE, LAGI TAS LULUS SMP..

Advertisment ad adsense adlogger