Artis / Film / Daerah: Eny Sagita
Judul Lagu: Ngamen 7
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Eny Sagita Ngamen 7

Aku iki pancen dadi wong ra nduwe
Awit cilik aku ditinggal ibuku
Petang wulan dudo bapakku rabi maneh
Entok mbok rondo sing bokonge semlohe

Bapakku luwih sayang karo bojone
Ketimbang karo aku anakke dewe
Bapak lali pangan, lali sandanganku
Bapak tego ra mikir sekolahku

Mugo mugo bapakku ndang elingo
Mugo mugo bapakku ndang ngertio
Aku ning kene keloro-loro
Kepingin sambat nanging karo sopo

Aku ora njaluk dunyo lan brono
Sing tak jaluk kasih sayang wongtuo

Sak bendino mangan nggolek dewe
Panas udan aku tetep nekat ae

Ning bis kota kuwi dadi kantorku
Emper toko sing dadi istanaku

reff :
kembali ke atas..aku iki pancen…

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Ngamen 7 yang dipopulerkan oleh Eny Sagita belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.