Artis / Film / Daerah: Eny Sagita
Judul Lagu: Ngamen 5
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Eny Sagita Ngamen 5

Tak sawang sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ngganteng nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku mlaku karo ngguya ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngrasakno
Pacaran karo wong kertosono
Nggantenge koyo arjuno
Esemane koyo raden gatutkoco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan [preeettttt]

Cah ngganteng, ojo sumelang
Melu aku, tak jak ngamen neng prapatan
Njaluk HP mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

reff :
kembali ke atas..tak sawang sawang…

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Ngamen 5 yang dipopulerkan oleh Eny Sagita belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.