Lirik Lagu Doel Sumbang – Kumaha Lyrics

Nah… hanjakal pisan
Basa anjeun datang
Kuring geus duaan

Mun seug lelengohan
Moal mikir panjang
Sadia marengan

Duh… enyaan… silih pikasono, silih pikadeudeuh, silih pikanyaah

Kumaha…
Nya kudu kumaha
Da kuring ayeuna
Geus aya nu boga

Hampura…
Nya kuring hampura
Najan dikumaha
Moal rek ngadua

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Doel Sumbang lyrics

Bagikan Lirik Lagu Doel Sumbang – Kumaha Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google