Lirik Lagu Didi Kempot – Trimo Ngalah Lyrics

Wis tibo isih kok tibani ondho
Wis loro isih digawe loro
Roso ati iki tansah dilarani
Nganti kapan aku ora ngerti

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Wis ngalah malah mung digawe susah
Uwis pasrah aku mung sarwo ngalah
Wong sing tak tresnani
Mung tansah nglarani ati iki
Nanging aku ora perduli

reff :
Bot abote aku seneng karo kowe
Nadyan loro nanging ora tak rasakke
Bot abote aku tresno karo kowe
Trimo ngalah tak enteni sak elinge

http://meliriklagu.com

Wis tibo isih kok tibani ondho
Wis loro isih digawe loro
Roso ati iki tansah dilarani
Nganti kapan aku ora ngerti

reff :
Bot abote aku seneng karo kowe
Nadyan loro nanging ora tak rasakke
Bot abote aku tresno karo kowe
Trimo ngalah tak enteni sak elinge

Wis ngalah malah mung digawe susah
Uwis pasrah aku mung sarwo ngalah

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Didi Kempot – Trimo Ngalah Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Didi Kempot, chord gitar atau kord kunci gitar Didi Kempot, link 4shared free download gratis mp3 Didi Kempot – Trimo Ngalah gratis dan download gratis ringtone midi lagu Didi Kempot dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.