Lirik Lagu Didi Kempot – Trimo Ngalah Lyrics

Wis tibo isih kok tibani ondho
Wis loro isih digawe loro
Roso ati iki tansah dilarani
Nganti kapan aku ora ngerti

Wis ngalah malah mung digawe susah
Uwis pasrah aku mung sarwo ngalah
Wong sing tak tresnani
Mung tansah nglarani ati iki
Nanging aku ora perduli

reff :
Bot abote aku seneng karo kowe
Nadyan loro nanging ora tak rasakke
Bot abote aku tresno karo kowe
Trimo ngalah tak enteni sak elinge

Wis tibo isih kok tibani ondho
Wis loro isih digawe loro
Roso ati iki tansah dilarani
Nganti kapan aku ora ngerti

reff :
Bot abote aku seneng karo kowe
Nadyan loro nanging ora tak rasakke
Bot abote aku tresno karo kowe
Trimo ngalah tak enteni sak elinge

Wis ngalah malah mung digawe susah
Uwis pasrah aku mung sarwo ngalah

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Bagikan Lirik Lagu Didi Kempot – Trimo Ngalah Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google