Lirik Lagu Didi Kempot – Tanjung Mas Ninggal Janji Lyrics

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen… Kangen’e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Lirik Lagu Didi Kempot – Tanjung Mas Ninggal Janji Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Didi Kempot, chord gitar atau kord kunci gitar Didi Kempot, link 4shared free download gratis mp3 Didi Kempot – Tanjung Mas Ninggal Janji gratis dan download gratis ringtone midi lagu Didi Kempot dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.