Lirik Lagu Didi Kempot – Tangise Ati Lyrics

Udan deres, wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi gegarising pesthi
Kowe bakal cidro janji

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gedhang yuaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

http://meliriklagu.com

reff :
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono yo wis tak lilakake

reff :
kembali ke atas..udan deres…

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Didi Kempot – Tangise Ati Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.