Lirik Lagu Didi Kempot – Sewu Siji Lyrics

Aduh romo ibu, ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku..
Tak rumangsani, aku nduweni dosa
Nganti saiki, isih kroso ning dodo..

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

reff :
Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..
Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Bagikan Lirik Lagu Didi Kempot – Sewu Siji Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google