Lirik Lagu Didi Kempot – Plong Lyrics

Plong rasaning njero dadaku
Rasane mak plong lego atiku
Wis ora dag-dig-dug jantungku
Saiki wis mari kangenku

Plong rasaning njero dadaku
Rasane mak plong lego atiku
Wis ora nyut-nyut sirahku
Saiki wis mari kangenku

Rasane kepiye, plong plong plong
Rasane kepiye, yo mak plong

reff :

http://meliriklagu.com

Rasane koyo ketiban ndaru
Lintang kamulyan nibani dadaku
Sing lali wis eling karo aku
Gelem mulih gelem bali karo aku

Njanur gunung rasane nggumun setahun
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun
Rasane yo mak plong
Rasane plong plong plong

reff :
kembali ke atas…plong rasaning…

Rasane piye, yo mak plong

 

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Didi Kempot – Plong Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.