Lirik Lagu Didi Kempot – Pingin Ngombe Lyrics

Aku pingin ngombe ngelak sing tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane
Kulinane kowe biyen sing tansah nyepakke
Banyu putih yo kanggo netesi lambe

Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
Roso kangenku mung kanggo kowe
Ngenteni tekamu ning kene kowe tak tunggu
Bareng mulih uwis ra koyo pamitmu

Sopo sing kok gendhong
Sopo sing kok emban
Sopo sopo kuwi sopo…

Sopo sing kok gendhong
Sopo sing kok emban
Sayang sayang kuwi sopo..

Aku pingin ngombe ngelak sing tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane

reff :
Dino ganti wulan
Wulane wis ganti tahun
Aku setyo ngenteni ning stasiun

reff :
Tahun ganti windu
Suwene kowe tak tunggu
Bareng mulih uwis ra koyo pamitmu

kembali ke atas…aku pingin ngombe….

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Didi Kempot – Pingin Ngombe Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Didi Kempot, chord gitar atau kord kunci gitar Didi Kempot, link 4shared free download gratis mp3 Didi Kempot – Pingin Ngombe gratis dan download gratis ringtone midi lagu Didi Kempot dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.