Lirik Lagu Didi Kempot – Penyiar Radio Lyrics

Suaramu, pancen penak, dirungo’ke
Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke
Suaramu, ora biso, dilale’ke
Senajan, aku mung krungu suarane..

Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe
Suaramu kuwi pancen, nyenengake..
Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake
Suaramu ora biso, dilale’ake..

reff :
Suaramu, pancen penak, dirungo’ke
Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke
Suaramu, ora biso, dilale’ke
Senajan, aku mung krungu suarane..

Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe
Suaramu kuwi pancen, nyenengake..
Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake
Suaramu ora biso, dilale’ake..

Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe
Suaramu kuwi pancen, nyenengake..
Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake
Suaramu ora biso, dilale’ake..
Suaramu ora biso, dilale’ake..

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Bagikan Lirik Lagu Didi Kempot – Penyiar Radio Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google