Lirik Lagu Didi Kempot – Ojo Sujono Lyrics

Aku wis ngaku salah kondho sak nyatane
Soko ati ra mung ono lambe
Geni sing neng ati enggal disirami
Yo ben adem koyo dek wingi

Mbok wis ojo sujono ojo nyikso rogo
Tresno kuwi mesti ono godho
Mowo sing nang dodo
Enggal dileremno
Yo ben tentrem koyo dek semono

http://meliriklagu.com

reff :

Ronce ronce melati benange nglawe
Pupus klopo sing ngelingke

Nganti tuwo aku isih tresno kowe
Senadyan ono godho sepiro akehe

reff :
kembali ke atas…

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Didi Kempot – Ojo Sujono Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.