Lirik Lagu Didi Kempot – Lingso Tresno Lyrics

Sindap… sing ono rambutku iki
Isih iso tak kramasi
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti
Lingso…sing ono rambutku iki
Isih iso tak petani
Nanging yen metani loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

reff :
Endahe ombak segoro parangtritis
Sak kiduling yogjo
Eling aku tansah eling
Senadyan kowe ora eling

reff :
kembali ke atas…sindap…..
Endahe ombak segoro parangtritis
Sak kiduling yogjo
Eling aku tansah eling
Senadyan kowe ora eling

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Bagikan Lirik Lagu Didi Kempot – Lingso Tresno Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google