Lirik Lagu Didi Kempot – Layang Kangen Lyrics

Layangmu tak tampa wingi kui
Wis tak waca apa karepe atimu
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
Ra krasa netes eluh ning pipiku

Umpama tanganku dadi suwiwi
Iki uga aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh merga kahananku
Cah ayu entenana tekaku

Ra maido sapa wonge ora kangen
Adoh bojo pengen turu angel merem

Ra maido sapa wonge ora trenyuh
Ra kepethuk sak wetara pengen weruh

Percaya aku kuatna atimu
Cah ayu entenana tekaku

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Bagikan Lirik Lagu Didi Kempot – Layang Kangen Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google