Lirik Lagu Didi Kempot – Kasmaran Lyrics

Yen arep crita karo sapa
yen ora crita kok tambah nelongso
kok soyo suwe koyo ngene rasane
sedina dina gur nakoni wae…

Yen ora sambat wis ra kuat
arep jaluk tulung
bingung le ku nanggung
tekan sok kapan iso mendem iki
kasmaran kenya tan kepati pati…

Tindak tanduke kalem ra di gawe
larane sembe gregetake…

Yo ben mung ngimpi ora popo
yen ati iki iso dadi lega
deweke teka lan kanda yen tresna
piye piye aku pasrah lan lilo…

Yen arep crita karo sapa
yen ora crita kok tambah nelongso
kok soyo suwe koyo ngene rasane
sedina dina gur nakoni wae…

Yen ora sambat wis ra kuat
arep jaluk tulung
bingung le ku nanggung
tekan sok kapan iso mendem iki
kasmaran kenya tan kepati pati…

Tindak tanduke kalem ra di gawe
larane sembe gregetake…

Yo ben mung ngimpi ora popo
yen ati iki iso dadi lega
deweke teka lan kanda yen tresna
piye piye aku pasrah lan lilo…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Bagikan Lirik Lagu Didi Kempot – Kasmaran Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google