Lirik Lagu Didi Kempot – Kalung Emas Lyrics

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Ra nyono kowe lali karo aku

*)
Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

http://meliriklagu.com

reff :
Loro atiku,atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho

Nangisku iki
Mergo kowe sing nggarai
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

reff :
kembali ke *)..kalung emas mbiyen…

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Didi Kempot – Kalung Emas Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.