Lirik Lagu Didi Kempot – Isih Tresno Lyrics

Aku nangis kowe malah ngguyu
Kebangeten to sliramu
Saiki wis ora eling mring aku
Sing biyen dadi kancamu

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

Koyo wong adus sing uwis lali andhuke
Teles kebes tak usap tanganku dewe
Tresno sing tulus pungkasane dadi ngene
Kebangeten ning aku kudu kepiye

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

http://meliriklagu.com

reff :

Koyo wong adus sing uwis lali andhuke
Teles kebes tak usap tanganku dewe
Tresno sing tulus pungkasane dadi ngene
Kebangeten ning aku kudu kepiye

Aku nangis kowe malah ngguyu
Kebangeten to sliramu
Saiki wis ora eling mring aku
Sing biyen dadi kancamu

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Didi Kempot – Isih Tresno Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.