Lirik Lagu Didi Kempot – Isih Tresno Lyrics

Aku nangis kowe malah ngguyu
Kebangeten to sliramu
Saiki wis ora eling mring aku
Sing biyen dadi kancamu

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

Koyo wong adus sing uwis lali andhuke
Teles kebes tak usap tanganku dewe
Tresno sing tulus pungkasane dadi ngene
Kebangeten ning aku kudu kepiye

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

reff :

Koyo wong adus sing uwis lali andhuke
Teles kebes tak usap tanganku dewe
Tresno sing tulus pungkasane dadi ngene
Kebangeten ning aku kudu kepiye

Aku nangis kowe malah ngguyu
Kebangeten to sliramu
Saiki wis ora eling mring aku
Sing biyen dadi kancamu

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Bagikan Lirik Lagu Didi Kempot – Isih Tresno Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google