Lirik Lagu Didi Kempot feat Sri Mantingan – Kucing Gering Lyrics

Goro goro si kucing gering
Kulite mulus bodine ceking
Ora mabuk koyo wong koming
Ning sirah pusing

*
Kelakuane si kucing gering
Metu bengi ra nduwe isin
Dicedaki aku merinding
Nganti ra eling

reff :

pr :
Kucing kucing garong
Wanine yen sepi uwong
Yen nyawang pepesan
Mringas mringis koyo macan
Kucing kucing garong
Neng petengan meang meong

lk:
Duit setoranku katut
Tekan omah aku dadi ribut
Duit setoranku katut
Tekan omah bojoku merengut

Duit setoranku katut
Dagangan endhogku dadi mawuk
Duit setoranku katut
Goro goro kucing gering imut

Kembali ke *…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Bagikan Lirik Lagu Didi Kempot feat Sri Mantingan – Kucing Gering Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google