Lirik Lagu Didi Kempot – Dudu Jodone Lyrics

Tak lilakno tak lilakno nadyan ati gelo
Yen pancen ra jodone arep dikapakke
Mbok dipekso ora biso
Malah dadi abot sanggganing ati

reff :

http://meliriklagu.com

Sak lawase tak ugemi mung sawiji
Tresnaku iki lati tumeko ati

Nanging aku ugo ngerti ngrumangsani
Sopo sliramu lan sopo aku iki

Yo wis lumrahe
Wong tuwomu ora setuju

kembali ke atas..tak lilakno…

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Didi Kempot – Dudu Jodone Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.