Lirik Lagu Didi Kempot – Cidro Lyrics

Wis sak mestine ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dhodo

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Duh piye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

http://meliriklagu.com

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu

Aku nelongso
mergo kebacut tresno
Ora ngiro
Saiki ne cidro

reff :
kembali ke atas…

Aku nelongso
mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro
Ora ngiro saiki kowe cidro

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Didi Kempot – Cidro Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Didi Kempot, chord gitar atau kord kunci gitar Didi Kempot, link 4shared free download gratis mp3 Didi Kempot – Cidro gratis dan download gratis ringtone midi lagu Didi Kempot dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.