Lirik Lagu Didi Kempot – Aku Bojomu Lyrics

Ojo kok lalekke aku bojomu
Sing uwis suwe urip karo sliramu
Nganti tekaning tuwo ojo mbok gawe gelo
Sing tak jaluk ojo nganti cidro

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Banyu sumur sing bening gede sumbere
Paribasan timbane ono ning kene
Wong sing eling mesti gede tresnane
Ojo nganti lali anak lan bojone

Wis slawe taun nggonku urip karo kowe
Tansah setyo seprono nganti seprene
Urip tentrem ayem momong anak putune
Matur nuwun bojoku yo kowe dewe

reff :
[Puisi]
“Lagu iki tak aturake
Kanggo sedulurku kabeh sing ono ing suriname
Utowo sedulur-dulurku sing ono ing negoro holland
Sing lagi ngingeti dino ulang tahun kawinan
Naliko dek semono, matur suwun, salam soko aku,Didi Kempot”

kembali ke atas…ojo kok…

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Didi Kempot – Aku Bojomu Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Didi Kempot, chord gitar atau kord kunci gitar Didi Kempot, link 4shared free download gratis mp3 Didi Kempot – Aku Bojomu gratis dan download gratis ringtone midi lagu Didi Kempot dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.